Meld uw school aan

transparante gif

The World in Your Classroom

clip_image002
Vorig jaar stonden ruim 100 internationals voor de klas om Haagse scholieren te vertellen over hun thuisland in het klassenproject: ‘The World in your Classroom’. Laat u dit jaar ook uw school kennismaken met dit bijzondere project?

Vrijwilligers voor Gastlessen, Conversatilessen, Taaldorpen en Mondelinge examens

Hoogopgeleide en speciaal getrainde internationals staan graag een lesuur voor de klas om uw leerlingen te vertellen over hun eigen thuisland.
Hiermee krijgt u de mogelijkheid om uw leerlingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met andere culturen, tradities en actuele ontwikkelingen.

De gastles wordt in het Engels gegeven uw Engelsw les, maatschappijleer les of aardrijkskunde les. Biedt u TTO? Een les over wetenschap is dan ook mogelijk.

The World in Your Classroom biedt ook conversatielessen in het Frans, Duits of Soaans. Het geeft uw leerlingen de kans om hun moderne talen op een leuke manier te oefenen. Hebt u interesse in Mandarijn?

We hebben ook gastdocenten die ook graag tijdens uw mondelingen eindexamens of Taaldorp u willen helpen.

U bepaalt zelf welke klassen deelnemen, alles mag van VMBO tot gymnasium van klasse 1 tot 6. Het kost u geen extra tijd. De gastsprekers bereiden de les zelf voor. Dit vrijblijvende aanbod is kosteloos en is een initiatief van de gemeente Den Haag, PEP Den Haag, ACCESS en de Haagse Brug.

Aanmeldformulier scholen